Producenci

Zaloguj się

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Opinie o Paszenasze.pl na Opineo.pl

O nas / Opinie

O NAS
Nasza Firma zarejestrowana pod nazwą PHU "PROMYK" Anna Łusiak działa od stycznia 2005r. W listopadzie 2013r podjęliśmy decyzję o poszerzeniu usług o sprzedaż pasz i koncentratów dla bydła, trzody chlewnej i drobiu. Zdecydowaliśmy się na współpracę z firmą PIAST ze względu na wysoką jakość produktów oraz  bardzo dobre opinie zaprzyjaźnionych punktów handlowych z okolic Ostrowa Wielkopolskiego, które współpracują z PIASTem od ponad 20 lat.  Firma PIAST działa wyłącznie w oparciu o polski kapitał.   

OFERTA
Nasz punkt firmowy w Poznaniu poleca żywność dla zwierząt m.in.:
- Pasze
- Koncentraty
- Premiksy dla drobiu, trzody chlewnej i bydła  
Oferowane przez nas produkty są najwyższej jakości i spełniają rygorystyczne wymogi Unii Europejskiej, co zostało potwierdzone wieloma krajowymi i międzynarodowymi certyfikatami. Dodatkowo u nas klienci mogą liczyć na fachowe doradztwo i uśmiech - GRATIS. Z naszymi produktami można zapoznać się m.in. w reklamach prasowych i telewizyjnych (TVP). /zakładka MEDIA/

SKLEP INTERNETOWY - PASZENASZE.PL:
Nasz towar dostarczamy klientom w całej Polsce. Od lipca 2014 działa sklep internetowy: www.PaszeNasze.pl, dzięki któremu prowadzimy także sprzedaż wysyłkową.   

SKLEP INTERNETOWY - ALLEGRO

Nasze produkty sprzedajemy również poprzez sklep allegro, nick: PASZENASZE

Listę oferowanych produktów możecie Państwo znaleźć pod linkiem:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=36447825

 

A oto ocena naszego sklepu (z allegro) i wybrane najnowsze komentarze : stan na 17.09.2017

100,0%
kupujących poleca tego sprzedającego

Użytkownik jest na Allegro od 3 lat i 5 miesięcy

100.0% Pozytywnych komentarzy 
 
 

 

"Świetna Firma, pełen profesjonalizm indywidualne podejście do klienta, naprawdę serdecznie POLECAM!!!!!"
 
"Bardzo miła obsługa klienta. Ekspresowa wysyłka :) To moje kolejne zakupy u tego sprzedającego i na pewno nie ostatnie :) Gorąco polecam :) Na prawdę warto :)"
 
 
"Transakcja przeprowadzona szybko, sprawnie i w miłej atmosferze, przedmiot zgodny z opisem, dziękuję i polecam wszystkim."
 
"Zamówiona przeze mnie pasza dotarła bardzo szybko. Fachowa obsługa i kontakt cechuje tego kontrahenta. W 100% polecam!"
 
"GIGANTYCZNY POZYTYW!!! Szybko, sprawnie, miło, PASZA REWELACJA :)!!! Gorąco polecam i dziękuję za udaną transakcję:)!!!"
 
"Jak zawsze karma dobrze zapakowana i szybko dostarczona. Polecam"
 
"Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Takiej współpracy życzę wszystkim użytkownikom szybko, spranie, profesjonalnie ! Polecam!"
 
"Karma wysokiej jakości- króliki ją uwielbiają. Polecam, bo kontakt bardzo miły, a sprzedający bardzo życzliwy. Z pewnością kolejnego zakupu karmy też dokonam"
 
"Karma wysokiej jakości- króliki ją uwielbiają. Polecam, bo kontakt bardzo miły, a sprzedający bardzo życzliwy. Z pewnością kolejnego zakupu karmy też dokonam"
 
"dobry środek do dezynfekcji"
 
"Super sprzedawca. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko:)"
 
"Transakcja ekspresowa :)świetny kontakt ze sprzedającym. Gorąco polecam tego sprzedającego. Na prawdę warto:) "
 
"Nigdy nie zwiodłam na transakcji z tym sprzedawcą...Polecam z całą odpowiedzialnością tego sprzedawcę..."
 
"Pasza dla kurcząt najwyższej jakości!!! Wkrótce jeszcze powrócę na aukcje tego sprzedawcy!!! POLECAM!!!"
 
"bardzo mila obsługa. szybko tanio solidnie :)"
 
"Bardzo dobrapasza dla Baranów Francuskich, chętnie ją wcinają co daje dobry efekt tuczu."
 
"Bardzo szybka dostawa, pasza była u mnie ana drugi dzień. Polecam sprzedawce."
 
"Błyskawiczna przesyłka TAK TRZYMAC.DZIEKI."
 
"Super sprzedający,zamówienie dotarło na drugi dzień od zamówienia.Na pewno jeszcze do niego wrócę.WIELKI POZYTYW"

5 kwi 2017 Pasza dla kur niosek sypka PIAST 25kg P-ń NIOSKA(5646756870)

"Jak zwykle wszystko idealnie, sprzedający godny polecenia :)"
 
 
(Kupujący) Pozytywny 06 mar 2017, 20:34 5610946538 Pokaż

Bardzo profesjonalne podejście do sprzedaży. Gorąco wszystkim polecam:)

(Kupujący) Pozytywny 03 mar 2017, 17:15 5646756870 Pokaż

Wszystko w jak najlepszym porządku!!! Dziękuję za szybką przesyłkę. Towar zgodny z opisem POLECAM!!!!!!!!!!!

Kupujący) Pozytywny 02 mar 2017, 10:47 5646289934 Pokaż

Wzorowa transakcja ! Wszystko szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt. Polecam wszystkim i pozdrawiam

(Kupujący) Pozytywny 21 lut 2017, 19:48 5646335905 Pokaż

Bardzo dobra komunikacja. Jest to poważny sprzedający. Zakupiony towar - karma kaczka-gęś PIAST 25kg - Nic dodać, nic ująć.

(Kupujący) Pozytywny 19 lut 2017, 20:26 5610946538 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Serdecznie polecam.

(Kupujący) Pozytywny 17 lut 2017, 06:51 5646271370 Pokaż

Profesjonalne podejście do zawieranych transakcji. Serdecznie wszystkim polecam .DUŻY POZYTYW !!! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

(Kupujący) Pozytywny 12 sty 2017, 22:51 6376121194 Pokaż

Szybko, sprawnie i bezproblemowo :) Serdecznie polecam! :) Dziękuję i pozdrawiam :)

(Kupujący) Pozytywny 22 gru 2016, 22:45 5646703818 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar 100%, wszystko na 5+ polecam

(Kupujący) Pozytywny 15 gru 2016, 14:55 5646396546 Pokaż

Wszystko SUPER !!! towar zgodny z opisem i dostarczone wszystko bardzo szybko ......... jestem zadowolona , polecam allegrowicza

(Sprzedający) Pozytywny 09 gru 2016, 11:14 6421128011 Pokaż

Bezproblemowa transakcja, Kontrahent godny polecenia!

(Kupujący) Pozytywny 06 gru 2016, 19:35 5610946538 Pokaż

Polecam, polecam, polecam- współpraca idealna.

(Kupujący) Pozytywny 04 gru 2016, 20:28 5610946538 Pokaż

Super Allegrowicz!!! Błyskawiczna transakcja DZIĘKUJĘ I SERDECZNIE POLECAM

(Kupujący) Pozytywny 29 lis 2016, 09:06 5646289934 Pokaż

Gorąco polecam!!! produkt oryginalny, solidnie zapakowany, przesyłka była u mnie juz na 2 dzień.

(Kupujący) Pozytywny 28 lis 2016, 21:47 5923121195 Pokaż

Witam współpraca z państwem mi się podoba napewno wrócę do waszych ofert pozdrawiam

(Kupujący) Pozytywny 19 paź 2016, 11:12 5646756870 Pokaż

Wszystko szybko i sprawnie, jednym słowem pełen profesjonalizm.

(Kupujący) Pozytywny 12 paź 2016, 00:09 6376121194 Pokaż

<::: P :::> <::: E :::> <::: R :::> <::: F :::> <::: E :::> <::: K :::> <::: T :::> Transakcja perfekcyjna !!! Super szybka dostawa, wszystko zgodne z opisem, super dobry kontakt <::: POLECAM SERDECZNIE !!!

(Kupujący) Pozytywny 29 wrz 2016, 08:16 6376121194 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka wysyłka.Polecam.

(Kupujący) Pozytywny 12 wrz 2016, 15:40 6376121194 Pokaż

Niema takich słów, które w odpowiedni sposób odzwierciedlałyby zaangażowanie, uczciwość i sposób w jaki Ci ludzie podchodzą do biznesu. Każdy powinien brać z nich przykład! Uwaga! Kupisz raz, będziesz chciał cały czas! :) PaszeNasze - tak trzymać!

(Kupujący) Pozytywny 11 wrz 2016, 15:31 5610946538 Pokaż

Bardzo dziękuję za udaną transakcję! PaszeNasze jest rzetelnym Allegrowiczem wartym rekomendacji. Współpraca przebiegła pomyślnie. Zakupiony przedmiot transakcji - karma dla kur - spełnił oczekiwania. Mocno polecam tego sprzedawcę!!!

(Kupujący) Pozytywny 11 sie 2016, 09:22 6081100029 Pokaż

Bardzo udana transakcja, przesyłka expressss, zdecydowanie POLECAM!

Pozytywny 09 sie 2016, 11:32 5610946538 Pokaż

Panowie i Panie. Wspaniale.

 (Kupujący) Pozytywny 27 lip 2016, 08:17 5923121195 Pokaż

WIELKI POZYTYW !!! Gorąco polecam tego sprzedającego:) towar najwyższej jakości szybka przesyłka,bardzo dobry kontakt wszystko jak należy:) pozdrawiam

 
 (Kupujący) Pozytywny 20 lip 2016, 23:41 5646271370 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie,sprzedawca odpowiedzialny i rzetelny.Polecam!

 
(Kupujący) Pozytywny 20 lip 2016, 14:09 5923121195 Pokaż

Co jakiś czas jestem stałym klientem, bardzo polecam.Świetna jakość, dobra cena, szybka dostawa!!

 
(Kupujący) Pozytywny 19 lip 2016, 20:25 5646289934 Pokaż

Z przyjemnością wystawiam pozytyw. Jest to uczciwy kontrahent warty polecenia. Rzetelny, znakomity i konkretny. To czysta przyjemność współpracować z takimi ludźmi - bardzo dziękuję i pozdrawiam!

(Kupujący) Pozytywny 07 lip 2016, 14:03 5646437502 Pokaż

ekspresowa wysyłka, doskonały kontakt, towar zgodny z opisem, uczciwy allegrowicz w 100% polecam i pozdrawiam

 
  (Kupujący) Pozytywny 03 lip 2016, 08:39 5646341554 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. 100% pozytyw towar zgodny z opisem bez wad i uszkodzeń bardzo dobrze opakowany i przygotowany do transportu.

  (Kupujący) Pozytywny 23 cze 2016, 16:44 5646341554 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar jak i SPRZEDAWCA godni polecenia super kontakt i szybka przesyłka. POLECAM !!!!!!!!

  (Kupujący) Pozytywny 17 cze 2016, 18:51 5646742250 Pokaż

Jak najbardziej zasłużony pozytywny komentarz , bardzo szybko załatwione zamówienie i szybka dostawa i 100% zgodny towar z opisem. Polecam Allegrowicza!!!

 

  Pozytywny 12 maj 2016, 19:57 5851223347 Pokaż

Błyskawiczna przesyłka!!!!! Towar dobrze zapakowany!!!!! Wszystko zgodnie z opisem aukcji!!!!! Szczerze POLECAM!!!!!!!!!

  Pozytywny 10 maj 2016, 10:30 5646756870 Pokaż

Dziękuję za profesjonalnie przeprowadzoną transakcję i b. szybką dostawę. Polecam sprzedawcę.

 (Kupujący)

  Pozytywny 06 maj 2016, 21:05 5611794550 Pokaż

Wielki pozytyw, szybko, sprawnie, kontakt rewelacja- gorąco POLECAM.

 
 
  (Kupujący)
  Pozytywny 28 kwi 2016, 11:31 5610944242 Pokaż

Bardzo wielki pozytyw, przesyłka mega błyskawiczna, wszystko zgodne z opisem. Dziękuje i pozdrawiam.

 
  (Kupujący)
  Pozytywny 14 kwi 2016, 16:15 5646341554 Pokaż

Nie wiem czy starczy znaków by oddać Lojalność sprzedawcy wobec klienta. Obsługa bez zarzutu. Wszelkie pytania i wątpliwości zostały wzięte pod uwagę w tempie błyskawicznym. Szacunek do kupującego. Polecam z całego Serca- Firmę PaszeNasze. :):):)

 
  (Kupujący)
  Pozytywny 05 kwi 2016, 19:17 5646756870 Pokaż

CAŁA TRANZAKCJA REWELACYJNA.SUPER SZYBKO, SPRAWNIE I NA TEMAT.BŁYSKAWICZNIE.POLECAM W 100%.PEŁNY POZYTYW

 
  (Kupujący)
  Pozytywny 02 kwi 2016, 09:47 5851223347 Pokaż

Szybka wysyłka, produkt zgodny. Jak najbardziej PoZyTyW polecam

 
(Kupujący)
  Pozytywny 20 mar 2016, 18:45 5646341554 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Pasza pierwsza klasa, króliki ją uwielbiają i przybierają 1 Kg na miesiąc.

 
  (Kupujący)
  Pozytywny 16 mar 2016, 22:47 5646271370 Pokaż

Współpraca z tym Allegrowiczem to sama przyjemność!! 100% pozytyw

 
 Pozytywny
  10 mar 2016, 10:10 5646335905 Pokaż

Bardzo solidne i rzeczowe podejście do transakcji. MEGA POZYTYW!!!! . . . . .P. . . O. . . L. . . E. . . C. . . A. . . .M ! . ! . ! . ! . !

 
Pozytywny 07 mar 2016, 20:20 5646742250 Pokaż

transakcja przebiegła wzorowo -towar wysłany tego samego dnia , zgodny z opisem ,tylko poczta polska jedną paczkę dostarczyła w piątek , a drugą dopiero w poniedziałek. Pozdrawiam

Pozytywny 12 lut 2016, 19:52 5646756870 Pokaż

Rewelacja pod każdym względem !!! POLECAM

Pozytywny 04 lut 2016, 14:57 5646742250 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie- jak zawsze! Szybka wysyłka, pełen profesjonalizm. Polecam!

Pozytywny 01 lut 2016, 23:05 5646742250 Pokaż

Bardzo szybka i sprawna transakcja. Gorąco polecam.

Pozytywny 15 sty 2016, 19:20 5646341554 Pokaż

Polecam Wszystkim tego Allegrowicza.W 100% POZYTYW.Tanio,szybko i wszystko zgodne z opisem.POLECAM ALLEGROWICZA..

Pozytywny 07 sty 2016, 21:37 5646396546 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko sprawnie i super szybko. Polecam Sprzedawcę :-)

Pozytywny 18 gru 2015, 17:46 5610987041 Pokaż

POLECAM SPRZEDAWCE 100%POZYTYWU POZDRAWIAM .

Pozytywny 02 gru 2015, 22:48       pokaż
Pozytywny 27 lis 2015, 18:20       pokaż
Pozytywny 07 paź 2015, 17:56       pokaż
06 paź 2015, 19:28       pokaż
Pozytywny 02 paź 2015, 10:08   -  
Pozytywny 30 wrz 2015, 11:51       pokaż

Pozytywny

24 wrz 2015, 19:33       pokaż
Pozytywny 06 paź 2015, 19:28       pokaż
Pozytywny 07 paź 2015, 17:56       pokaż
Pozytywny 31 sie 2015, 14:34 5077227512 Pokaż

Babcia ucieszona z koncentratu dla kur :)

Pozytywny 29 lip 2015, 09:17 5506098040 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem Duży 100% Pozytyw .Serdecznie polecam kontrahenta

Pozytywny 29 lip 2015, 05:45 5532159249 Pokaż

Transakcja przeprowadzona szybko, sprawnie i w miłej atmosferze, przedmiot zgodny z opisem, dziękuję i polecam wszystkim

Pozytywny 20 cze 2015, 08:13 5077227755 Pokaż

\Allegrowicz polecenia wart i to wcale nie jest żart! U niego kupujcie, jemu sprzedawajcie,żadnych obaw nie miewajcie:)

Pozytywny 06 cze 2015, 09:32 5323165504 Pokaż

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Transakcja przeprowadzona na wysokim poziomie. Szczerze polecam sprzedającego.

Pozytywny 04 cze 2015, 11:05 5323196291 Pokaż

POLECAM! BARDZO DOBRY TOWAR, KORZYSTNA CENA, SZYBKA DOSTAWA. POLECAM!

Pozytywny 25 maj 2015, 10:14 5291584279 Pokaż

Serdecznie polecam - szybko, sprawnie, sympatycznie - same PLUSY!!!

Pozytywny 22 kwi 2015, 19:20 5236369502 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Zwierzęta skakały z radości i są bardzo zadowolone! Polecam



DOSTAWA:  
Nasza firma posiada własny transport. Towar dostarczamy w promieniu do 30 km od siedziby firmy. Warunki dostawy na większym obszarze uzgadniamy indywidualnie z klientem.

KURIER:

współpracujemy z Kurierami K-EX, FEDEX i POCZTA POLSKA. Szczegóły w zakładce SPOSÓB DOSTAWY I PŁATNOŚCI

 

 

Sklep jest w trybie podglądu
Copyright © 2016 www.nazwa.pl Sklepicom - sklepy internetowe