Producenci

Zaloguj się

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Opinie o Paszenasze.pl na Opineo.pl

O nas / Opinie

O NAS
Nasza Firma zarejestrowana pod nazwą PHU "PROMYK" Anna Łusiak działa od stycznia 2005r. W listopadzie 2013r podjęliśmy decyzję o poszerzeniu usług o sprzedaż pasz i koncentratów dla bydła, trzody chlewnej i drobiu. Zdecydowaliśmy się na współpracę z firmą PIAST ze względu na wysoką jakość produktów oraz  bardzo dobre opinie zaprzyjaźnionych punktów handlowych z okolic Ostrowa Wielkopolskiego, które współpracują z PIASTem od ponad 20 lat.  Firma PIAST działa wyłącznie w oparciu o polski kapitał.   

OFERTA
Nasz punkt firmowy w Poznaniu poleca żywność dla zwierząt m.in.:
- Pasze
- Koncentraty
- Premiksy dla drobiu, trzody chlewnej i bydła  
Oferowane przez nas produkty są najwyższej jakości i spełniają rygorystyczne wymogi Unii Europejskiej, co zostało potwierdzone wieloma krajowymi i międzynarodowymi certyfikatami. Dodatkowo u nas klienci mogą liczyć na fachowe doradztwo i uśmiech - GRATIS. Z naszymi produktami można zapoznać się m.in. w reklamach prasowych i telewizyjnych (TVP). /zakładka MEDIA/

SKLEP INTERNETOWY - PASZENASZE.PL:
Nasz towar dostarczamy klientom w całej Polsce. Od lipca 2014 działa sklep internetowy: www.PaszeNasze.pl, dzięki któremu prowadzimy także sprzedaż wysyłkową.   

SKLEP INTERNETOWY - ALLEGRO

Nasze produkty sprzedajemy również poprzez sklep allegro, nick: PASZENASZE

Listę oferowanych produktów możecie Państwo znaleźć pod linkiem:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=36447825

 

A oto ocena naszego sklepu (z allegro) i wybrane najnowsze komentarze :

Zestawienie zawiera dane z ostatnich 3 miesięcy: średnią ocen sprzedaży oraz liczbę wystawionych opinii.
 01.201702.201703.2017
Zgodność przedmiotu z opisem 5.0 (0) 5.0 (0) 5.0 (0)
Kontakt ze Sprzedającym 5.0 (0) 5.0 (0) 5.0 (0)
Czas realizacji zamówienia 5.0 (0) 5.0 (0) 4.6 (1)
Koszt wysyłki 5.0 (0) 5.0 (0) 5.0 (0)

 

100.0% Pozytywnych komentarzy 
969 od 605 osób 
Typ Ostatnie
7 dni
Ostatnie
30 dni
Wszystkie Kupił/Sprzedał
Pozytywne 11 34 969 33 / 936
Neutralne 0 0 0 0 / 0
Negatywne 0 0 0 0 / 0

Średnia z 772 ocen sprzedaży 

(Kupujący) Pozytywny 06 mar 2017, 20:34 5610946538 Pokaż

Bardzo profesjonalne podejście do sprzedaży. Gorąco wszystkim polecam:)

(Kupujący) Pozytywny 03 mar 2017, 17:15 5646756870 Pokaż

Wszystko w jak najlepszym porządku!!! Dziękuję za szybką przesyłkę. Towar zgodny z opisem POLECAM!!!!!!!!!!!

Kupujący) Pozytywny 02 mar 2017, 10:47 5646289934 Pokaż

Wzorowa transakcja ! Wszystko szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt. Polecam wszystkim i pozdrawiam

(Kupujący) Pozytywny 21 lut 2017, 19:48 5646335905 Pokaż

Bardzo dobra komunikacja. Jest to poważny sprzedający. Zakupiony towar - karma kaczka-gęś PIAST 25kg - Nic dodać, nic ująć.

(Kupujący) Pozytywny 19 lut 2017, 20:26 5610946538 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Serdecznie polecam.

(Kupujący) Pozytywny 17 lut 2017, 06:51 5646271370 Pokaż

Profesjonalne podejście do zawieranych transakcji. Serdecznie wszystkim polecam .DUŻY POZYTYW !!! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

(Kupujący) Pozytywny 12 sty 2017, 22:51 6376121194 Pokaż

Szybko, sprawnie i bezproblemowo :) Serdecznie polecam! :) Dziękuję i pozdrawiam :)

(Kupujący) Pozytywny 22 gru 2016, 22:45 5646703818 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar 100%, wszystko na 5+ polecam

(Kupujący) Pozytywny 15 gru 2016, 14:55 5646396546 Pokaż

Wszystko SUPER !!! towar zgodny z opisem i dostarczone wszystko bardzo szybko ......... jestem zadowolona , polecam allegrowicza

(Sprzedający) Pozytywny 09 gru 2016, 11:14 6421128011 Pokaż

Bezproblemowa transakcja, Kontrahent godny polecenia!

(Kupujący) Pozytywny 06 gru 2016, 19:35 5610946538 Pokaż

Polecam, polecam, polecam- współpraca idealna.

(Kupujący) Pozytywny 04 gru 2016, 20:28 5610946538 Pokaż

Super Allegrowicz!!! Błyskawiczna transakcja DZIĘKUJĘ I SERDECZNIE POLECAM

(Kupujący) Pozytywny 29 lis 2016, 09:06 5646289934 Pokaż

Gorąco polecam!!! produkt oryginalny, solidnie zapakowany, przesyłka była u mnie juz na 2 dzień.

(Kupujący) Pozytywny 28 lis 2016, 21:47 5923121195 Pokaż

Witam współpraca z państwem mi się podoba napewno wrócę do waszych ofert pozdrawiam

(Kupujący) Pozytywny 19 paź 2016, 11:12 5646756870 Pokaż

Wszystko szybko i sprawnie, jednym słowem pełen profesjonalizm.

(Kupujący) Pozytywny 12 paź 2016, 00:09 6376121194 Pokaż

<::: P :::> <::: E :::> <::: R :::> <::: F :::> <::: E :::> <::: K :::> <::: T :::> Transakcja perfekcyjna !!! Super szybka dostawa, wszystko zgodne z opisem, super dobry kontakt <::: POLECAM SERDECZNIE !!!

(Kupujący) Pozytywny 29 wrz 2016, 08:16 6376121194 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka wysyłka.Polecam.

(Kupujący) Pozytywny 12 wrz 2016, 15:40 6376121194 Pokaż

Niema takich słów, które w odpowiedni sposób odzwierciedlałyby zaangażowanie, uczciwość i sposób w jaki Ci ludzie podchodzą do biznesu. Każdy powinien brać z nich przykład! Uwaga! Kupisz raz, będziesz chciał cały czas! :) PaszeNasze - tak trzymać!

(Kupujący) Pozytywny 11 wrz 2016, 15:31 5610946538 Pokaż

Bardzo dziękuję za udaną transakcję! PaszeNasze jest rzetelnym Allegrowiczem wartym rekomendacji. Współpraca przebiegła pomyślnie. Zakupiony przedmiot transakcji - karma dla kur - spełnił oczekiwania. Mocno polecam tego sprzedawcę!!!

(Kupujący) Pozytywny 11 sie 2016, 09:22 6081100029 Pokaż

Bardzo udana transakcja, przesyłka expressss, zdecydowanie POLECAM!

Pozytywny 09 sie 2016, 11:32 5610946538 Pokaż

Panowie i Panie. Wspaniale.

 (Kupujący) Pozytywny 27 lip 2016, 08:17 5923121195 Pokaż

WIELKI POZYTYW !!! Gorąco polecam tego sprzedającego:) towar najwyższej jakości szybka przesyłka,bardzo dobry kontakt wszystko jak należy:) pozdrawiam

 
 (Kupujący) Pozytywny 20 lip 2016, 23:41 5646271370 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie,sprzedawca odpowiedzialny i rzetelny.Polecam!

 
(Kupujący) Pozytywny 20 lip 2016, 14:09 5923121195 Pokaż

Co jakiś czas jestem stałym klientem, bardzo polecam.Świetna jakość, dobra cena, szybka dostawa!!

 
(Kupujący) Pozytywny 19 lip 2016, 20:25 5646289934 Pokaż

Z przyjemnością wystawiam pozytyw. Jest to uczciwy kontrahent warty polecenia. Rzetelny, znakomity i konkretny. To czysta przyjemność współpracować z takimi ludźmi - bardzo dziękuję i pozdrawiam!

(Kupujący) Pozytywny 07 lip 2016, 14:03 5646437502 Pokaż

ekspresowa wysyłka, doskonały kontakt, towar zgodny z opisem, uczciwy allegrowicz w 100% polecam i pozdrawiam

 
  (Kupujący) Pozytywny 03 lip 2016, 08:39 5646341554 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. 100% pozytyw towar zgodny z opisem bez wad i uszkodzeń bardzo dobrze opakowany i przygotowany do transportu.

  (Kupujący) Pozytywny 23 cze 2016, 16:44 5646341554 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar jak i SPRZEDAWCA godni polecenia super kontakt i szybka przesyłka. POLECAM !!!!!!!!

  (Kupujący) Pozytywny 17 cze 2016, 18:51 5646742250 Pokaż

Jak najbardziej zasłużony pozytywny komentarz , bardzo szybko załatwione zamówienie i szybka dostawa i 100% zgodny towar z opisem. Polecam Allegrowicza!!!

 

  Pozytywny 12 maj 2016, 19:57 5851223347 Pokaż

Błyskawiczna przesyłka!!!!! Towar dobrze zapakowany!!!!! Wszystko zgodnie z opisem aukcji!!!!! Szczerze POLECAM!!!!!!!!!

  Pozytywny 10 maj 2016, 10:30 5646756870 Pokaż

Dziękuję za profesjonalnie przeprowadzoną transakcję i b. szybką dostawę. Polecam sprzedawcę.

 (Kupujący)

  Pozytywny 06 maj 2016, 21:05 5611794550 Pokaż

Wielki pozytyw, szybko, sprawnie, kontakt rewelacja- gorąco POLECAM.

 
 
  (Kupujący)
  Pozytywny 28 kwi 2016, 11:31 5610944242 Pokaż

Bardzo wielki pozytyw, przesyłka mega błyskawiczna, wszystko zgodne z opisem. Dziękuje i pozdrawiam.

 
  (Kupujący)
  Pozytywny 14 kwi 2016, 16:15 5646341554 Pokaż

Nie wiem czy starczy znaków by oddać Lojalność sprzedawcy wobec klienta. Obsługa bez zarzutu. Wszelkie pytania i wątpliwości zostały wzięte pod uwagę w tempie błyskawicznym. Szacunek do kupującego. Polecam z całego Serca- Firmę PaszeNasze. :):):)

 
  (Kupujący)
  Pozytywny 05 kwi 2016, 19:17 5646756870 Pokaż

CAŁA TRANZAKCJA REWELACYJNA.SUPER SZYBKO, SPRAWNIE I NA TEMAT.BŁYSKAWICZNIE.POLECAM W 100%.PEŁNY POZYTYW

 
  (Kupujący)
  Pozytywny 02 kwi 2016, 09:47 5851223347 Pokaż

Szybka wysyłka, produkt zgodny. Jak najbardziej PoZyTyW polecam

 
(Kupujący)
  Pozytywny 20 mar 2016, 18:45 5646341554 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Pasza pierwsza klasa, króliki ją uwielbiają i przybierają 1 Kg na miesiąc.

 
  (Kupujący)
  Pozytywny 16 mar 2016, 22:47 5646271370 Pokaż

Współpraca z tym Allegrowiczem to sama przyjemność!! 100% pozytyw

 
 Pozytywny
  10 mar 2016, 10:10 5646335905 Pokaż

Bardzo solidne i rzeczowe podejście do transakcji. MEGA POZYTYW!!!! . . . . .P. . . O. . . L. . . E. . . C. . . A. . . .M ! . ! . ! . ! . !

 
Pozytywny 07 mar 2016, 20:20 5646742250 Pokaż

transakcja przebiegła wzorowo -towar wysłany tego samego dnia , zgodny z opisem ,tylko poczta polska jedną paczkę dostarczyła w piątek , a drugą dopiero w poniedziałek. Pozdrawiam

Pozytywny 12 lut 2016, 19:52 5646756870 Pokaż

Rewelacja pod każdym względem !!! POLECAM

Pozytywny 04 lut 2016, 14:57 5646742250 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie- jak zawsze! Szybka wysyłka, pełen profesjonalizm. Polecam!

Pozytywny 01 lut 2016, 23:05 5646742250 Pokaż

Bardzo szybka i sprawna transakcja. Gorąco polecam.

Pozytywny 15 sty 2016, 19:20 5646341554 Pokaż

Polecam Wszystkim tego Allegrowicza.W 100% POZYTYW.Tanio,szybko i wszystko zgodne z opisem.POLECAM ALLEGROWICZA..

Pozytywny 07 sty 2016, 21:37 5646396546 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko sprawnie i super szybko. Polecam Sprzedawcę :-)

Pozytywny 18 gru 2015, 17:46 5610987041 Pokaż

POLECAM SPRZEDAWCE 100%POZYTYWU POZDRAWIAM .

Pozytywny 02 gru 2015, 22:48       pokaż
Pozytywny 27 lis 2015, 18:20       pokaż
Pozytywny 07 paź 2015, 17:56       pokaż
06 paź 2015, 19:28       pokaż
Pozytywny 02 paź 2015, 10:08   -  
Pozytywny 30 wrz 2015, 11:51       pokaż

Pozytywny

24 wrz 2015, 19:33       pokaż
Pozytywny 06 paź 2015, 19:28       pokaż
Pozytywny 07 paź 2015, 17:56       pokaż
Pozytywny 31 sie 2015, 14:34 5077227512 Pokaż

Babcia ucieszona z koncentratu dla kur :)

Pozytywny 29 lip 2015, 09:17 5506098040 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem Duży 100% Pozytyw .Serdecznie polecam kontrahenta

Pozytywny 29 lip 2015, 05:45 5532159249 Pokaż

Transakcja przeprowadzona szybko, sprawnie i w miłej atmosferze, przedmiot zgodny z opisem, dziękuję i polecam wszystkim

Pozytywny 20 cze 2015, 08:13 5077227755 Pokaż

\Allegrowicz polecenia wart i to wcale nie jest żart! U niego kupujcie, jemu sprzedawajcie,żadnych obaw nie miewajcie:)

Pozytywny 06 cze 2015, 09:32 5323165504 Pokaż

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Transakcja przeprowadzona na wysokim poziomie. Szczerze polecam sprzedającego.

Pozytywny 04 cze 2015, 11:05 5323196291 Pokaż

POLECAM! BARDZO DOBRY TOWAR, KORZYSTNA CENA, SZYBKA DOSTAWA. POLECAM!

Pozytywny 25 maj 2015, 10:14 5291584279 Pokaż

Serdecznie polecam - szybko, sprawnie, sympatycznie - same PLUSY!!!

Pozytywny 22 kwi 2015, 19:20 5236369502 Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Zwierzęta skakały z radości i są bardzo zadowolone! Polecam



DOSTAWA:  
Nasza firma posiada własny transport. Towar dostarczamy w promieniu do 30 km od siedziby firmy. Warunki dostawy na większym obszarze uzgadniamy indywidualnie z klientem.

KURIER:

współpracujemy z Kurierami K-EX, FEDEX i POCZTA POLSKA. Szczegóły w zakładce SPOSÓB DOSTAWY I PŁATNOŚCI

 

 

Copyright © 2016 www.nazwa.pl Sklepicom - sklepy internetowe