Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki:
Opinie o produkcie (2)
DAMIAN KRYCH
19 listopada 2019
Bardzo ładna, zdrowa pszenica! POLECAM! Nie jest stara i zatęchła. POLECAM!
DAMIAN KRYCH
8 grudnia 2019
W ciągu minionych lat dwa rodzaje pszenic zdominowały obszar uprawy: Pszenica zwyczajna (Triticum aestivum ) jest najczęściej uprawianą pszenicą, nazywaną również pszenicą chlebową i Pszenica durum (Triticum turgidum) zwana pszenicą makaronową, znana ze swojej twardości, dużej zawartości białka, intensywnego żółtego koloru oraz doskonałych właściwości kulinarnych. A JA DZIELĘ NA TAKĄ: TE KTÓRĄ JEDZĄ MOJE KURY I TĘ KTÓRĄ ODRZUCAJĄ. ZAMÓWIŁEM ZNOWU KILKA WORKÓW PSZENICY Z PASZE NASZ I....ZNOWU WSZYSTKO ZJADŁY, DLATEGO POLECAM. CHCESZ MIEĆ ZDROWE KURY, TO ZAMÓW PSZENICĘ Z PASZE NASZ!
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.
DAMIAN KRYCH
Bardzo ładna, zdrowa pszenica! POLECAM! Nie jest stara i zatęchła. POLECAM!
DAMIAN KRYCH
W ciągu minionych lat dwa rodzaje pszenic zdominowały obszar uprawy: Pszenica zwyczajna (Triticum aestivum ) jest najczęściej uprawianą pszenicą, nazywaną również pszenicą chlebową i Pszenica durum (Triticum turgidum) zwana pszenicą makaronową, znana ze swojej twardości, dużej zawartości białka, intensywnego żółtego koloru oraz doskonałych właściwości kulinarnych. A JA DZIELĘ NA TAKĄ: TE KTÓRĄ JEDZĄ MOJE KURY I TĘ KTÓRĄ ODRZUCAJĄ. ZAMÓWIŁEM ZNOWU KILKA WORKÓW PSZENICY Z PASZE NASZ I....ZNOWU WSZYSTKO ZJADŁY, DLATEGO POLECAM. CHCESZ MIEĆ ZDROWE KURY, TO ZAMÓW PSZENICĘ Z PASZE NASZ!